Showen

Kom o laja med Aya Baya!

Vi spelar svängig barnmusik för hela familjen. I en fartfylld föreställning får ni höra barnens alla favoritlåtar. “Rörelse”- och “sjung med”-låtar blandat med upptåg och påhitt gör att det blir svårt att sitta still. Även om vi utgår från Stockholm så försöker vi hinna med hela Sverige. Inget kalas är för litet, ingen festival är för stor, Aya Baya sätter fart på barnen och även på far och mor.

image

Här spelar vi!

Festivaler, konserter, köpcentrum,
julgransplundringar, familje-fester, barnkalas, öppet hus m.m.
Aya Baya Band bjuder på “gästartister”. ZZtop-boogie med barnmusik.. Techno för barn? Jajamen! Stencoola rappare lär ut sina knep. Den talande fågeln Hazze busar med Aya Baya. Busiga Hazze sjunger också.

Ni måste se “den levande barnorgeln”. Ur publiken tar vi tre barn som får bilda en blåsorkester. Gissa hur vi visar dom när de ska tuta?! Sveriges galnaste orkester.

Allsångsledare från publiken

Ett barn får bokstavligen ikläda sig rollen som allsångsledare. Tillsammans med Aya baya Band visar barnet rörelserna. Publiken får sjunga med. Här är alla med på den musikaliska bussfärden.

Låtar som vi spelar

Krokodilen i bilen, Faster Ingeborg, Var bor du lilla råtta?, Vipp-på-rumpan-affär, Imse vimse-reggae, Kom och låt oss sjunga, Vi cyklar runt i världen, Tio små indianer, Honkey-tonkey, Simtur/Seacruise, En kulen natt, I en dans/Let’s dance, Hjulen på bussen, I ett hus som rap -50s rock och AC/DC-stajl, Klappa händerna, Hajarna och många fler sånger.

Sollidenscenen Skansen

20130914-194012.jpg